tjoho

jag är jätte hungrig heheheh

godmorgon

godmorgon! vakna typ nyss ! kom hem typ fem igår så det vaart en lång sovmorgon! men kul hade jag igår massa galet men de är så de ska vara :), idag ska jag fika på stan med fanny om hon nu lyckas höra av siiig! vi får väl se när de blir! :) sen resten av kvällen får vi se vad som händer för skoj! hejpåer!

lite Bilder från helgen

Slängde upp lite bilder från i helgen!, dock vart de inte mycke bilder ja tog, har tappat lusten!

Just nu:








Sitter hos farmor just nu och har ätit lunch och fikat!, jätte mysigt!!!!!! ska äta middag om kanske en timma och senare blir det julklapps öppning och efter de åker vi till stugan och där blir det mer julklappar!
skjortorna på bilderna är faktiskt farmor och farfars gamla skjortor som jag letade fram!! åh underbart med gammalt som bara ligger i garderoben och väntar på mig!! klockan som ni ser där uppe kommer faktiskt från min ritiga farfar som jag aldrig träffat, den är super gammal och jag föll för den första minut ja såg den! jag ska ta väl hand om den för den är säkert värld en massa pengar! dock funkar den inte men de gör inget :)
nu kan ja inte skriva mer för nu ska ja umgås med släkten! vi hörs när ja kommer hem från stugan pusspuss


God jul!

God jul alla söta! :D. pappa väckte mig klockan halv 8 med fika på säng imorse! jätte mysigt!! fick Johan Alanders bok som heter Punkt. Orkade inte vänta med att börja läsa den och nu har jag läst mer än halva boken! fy va bra den är kan verkligen inte sluta läsa! och jag som inte är speciellt intresserad av att läsa böcker men denna bok var riktigt intressant!. Jag har nyss duschat nu iallafall och snart bär det iväg till farmor och farfar! min farbror och faster kommer även vara där! :), sen senare ikväll tar jag och min bror bilen till borgvattnet och fortsätter våran julafton där! :) ha en bra jul allesammans så hörs vi på måndag när jag kommer hem från borgvattnet! :) <3

Plugg och snus

Min käre vän patricia fick mig att plugga nu, hon kom med de kloka orden att göra de nu så man kan njuta av lovet och så är det ju helt klart! så nu har jag gjort klart mitt psykologi arbete! får ja ig den här gången så vet jag inte vad jag gör!!! men hoppas de går hela vägen!. Sen prövade jag även en ny snus idag bara för att ja älskar snusdosan! den är ju grymt cool så de fick bli den idag!, dock va snusen en smak av mint så inte så jäkla god, ja gillar ju vanliga snus smaken men de gör inget ja kan ju alltid spara dosan ;), förresten så är det julafton om en halvtimma! börjar bli en aning pepp inför jul nu kanske hehe, vi får se hur ja känner imorgon :), säger godnatt nu och godjul till alla mina fina läsare som läser min blogg ! pusssss!

Jag har varit jätte snäll i år tomten

Jag gör vad som hellst jultomten om ja får något som har med jack daniels att göra! vill ha ett linneeee och en flaska, dock får vem som hellst dricka upp innehållet för whiskey är kanske inte är min grej men själva märket är ju så sjuuuukt snyggt så ja typ dör ! hahahah!, idag har iallafall hanna varit på stan med fanny och kevin! vi sprang runt på stan och letade julklappar!! dock inte jag för jag har redan köpt de få julklappar ja verkligen köpt i år.. är inte min grej att köpa saker för man vet aldrig va folk vill ha :O. Vi gick även på pause ett tag! fanny köpte sig en espresso milkshake! mumms va god dom är!!. till middag så drog ja och pappa till med en pizza var!! haha gottt :D dock känner man sig lite halv fet när man köper pizza...men de är ju julafton imorgon så då får man faktiskt lyxa till de lite :D
XOXO

tea and swag



har nyss druckit te för att lugna min hals, börja faktiskt gilla de lite iallafall ;), nu blir det att dra på lite förfest sen bär de iväg på krogen en sväng :) hejhej

My swag is flavless


Tjatjatjatja, idag har jag absolut inte gjort mycket alls, vart inte så lyckad kväll igår för jag vart ännu sjukare än va jag redan var men de förstod jag ju nästan innan ja drog ut men ändå skulle ja ut.. hm dumma hanna. Det började iallafall hos maria igår och där spårade de lite..hahahha sara var as full maria sprang runt, julia kunde inte andas, ja var nykter osv osv osv ... jaja efter de drog vi iallafall till olles och hängde där hela kvällen, de va jätte tråkigt.. dålig musik och nyktert så de var min kväll. idag ska jag bara slöa, tänker inte göra något alls!, 'imorgon blir det storstädning med pappa iallafall och påtal om pappa så fick jag hans gamla tröjja den som är på bilden! :D.

OXOX

Peppa inför ikv

Sitter i sängen just nu med ipaden i knät och försöker vila lite inför ikväll, mår inte direkt bra men de hindrar mig inte från att fira Marias födelsedag!!!!!! Så åker dit ca halv åtta sen senare på ikvällen blir det krogen:), hörs sen peace

slope

tjatjatja, mår bättre idag än igår, så tänker gå på skolan imorgon! :)
Har även trixat lite med headern, dock är ja inte duktig alls men de gör inget,
bryr mig inte så mycket om den hihi ville bara testa lite smått :)
imorgon så fyller min käre vän 20 år så imorgon ikväll blir det förmodligen lite party!
dock är ja inte på topp så ja tar de nog ganska lugnt :)
puss

Swagger Jagger

- Har tagit och blivit sjuk...de suger verkligen :(, så nu tänkte ja tvinga mig själv att se twiligt 2 fast jag inte vill, haha :)

Jobb jobb

Tjatja! Sitter på djungelhuset nu med girlsen och jobbar lite! De går awesome :D jobbar till sex ikväll precis som igår!:)


Söndag

Har inte hunnit göra speciellt mycke idag, Vaknade kl 4 av att pappa kom in och tyckte jag va galen som fortfarande låg och sov! men var väldigt sliten efter i fredags på krogen men herregud va kul de var!!!, och igår så hängde jag på traktören hela dagen! spelade halo med tjejerna dock gick de kanske inte så bra ;). Resten av kvällen idag kommer väl tillbringas i sängen för jag orkar verkligen inte göra ngt ;)

RSS 2.0