Förlåt för dålig update

har blivit lite bloggtorka igen, ska komma igång snart igen haha. Har iallafall varit hos frissan idag och toppat håret lite bara :) Hon är rejält duktig sandra på salong slingan! sjuuukt bra!, hon tog lite längre tid på sig med kunden hon hade före mig så jag fick vänta lite så efter ja klippt mig så fick jag en hår produkt för att jag fick vänta :) en som ska göra håret lite glansigare och bättre :), har köpt smink idag också och imorgon ska ja införskaffa mig ett par nya cheep monday jeans, bara för att jag älskaar dom så otroligt mycket. Bästa jeansen som finns ärligt talat :)
Nu ska jag kolla lite på film, För att fördriva tiden, för att klockan elva så ska jag ladda ner de avsnitt av big brother som går just nu, kan inte se de för tv'n är inne i pappas rum/vardagsrummet. Jag var dum nog och sålde min tv för ja trodde jag inte skulle kolla men nu har jag liksom fått ett beroende av att kika på tv/bigbrother haha. Emil har iaf varit hos mig ikväll och hjälpt mig fördriva tiden ! tycker att denna dag har gått otroligt segt!, vakna vid halv 8 sen skolan i 45 min sen hem i en timma så förberedde jag mig lite inför en redovisning vi hade på skolan idag på svenskan som gick otroligt bra för att vara jag ! haha, ja så jag var ju då hemma i en timma sen till skolan och var där i undefär en halvtimma sen shopping sen hem och så har jag bara försökt fördriva tiden för att ja som sagt har blivit beroende av bigbrother !! haha nu ska ja sluta skriva, hörs imorgon med kanske en dagens eller något om ja har tid Puss.

Bilder från dopet i lördags :)

mer bilder kommer sen typ några iallafall, måste kila nu ska till frissan !

Dop idag

Har varit på dop idag och det var jätte mysit :) så det kommer bilder sen. Nu får ni en dagens!.(Hahah förlåt för sämsta bilderna hade fett med brådis 

lika tråkig fredag som alltid

hatar helger det suger serriöst as mkt finns ingenting att göra.
dagens iaf

Medelande till emma !

pecka svarade japp ! haha ;)

plugggg

Sitter här och kollar på bigbrother/pluggar som ett as, dags att börja ta tag i saker nu! så jag klarar tillexempel engelska B gör ja inte de kommer ja döööö! haha

Varit på mässa hela dagen

Varit på nolia mässan på frösön, så otroligt tråkigt och nu är ja så jävla trött..Blondinbella var ju där och det var ju inte de roligaste, så vi gick haha
flammorna och gnistrorna var även där och dansade. (tror de var dom som va där hahah x) ). Emma en tjej i ettan var där och dansade, riktigt duktig tjej !

Haha från igår på svt

haha kolla in lilla filmen. Så jävla fult :P http://svtplay.se/v/2336874/flyttar_till_sverige_for_kylans_skull 





Jobbig skoldag

Från 8 till 5 har jag varit på skolan idag stannade lite längre för vi har graaf och de är as kul, vi håller ju på att designa cd skivor och är snart klar nu och det kommer bli grymt haha ;), innan vi hade graf idag så åkte vi skridskor på idrotten. Svt var där så nu kommer ja vara med på nyheterna förmodligen ikväll lr imorgon ;) haha ska lägga upp den om ja hittar filmen sen, vi skulle iallafall åka som typ reetards före en kille som är grym på att åka skridskor och de kommer förmodligen se as kasst ut hahah.
Här kommer dagens!

sleeptight

Nu nattar jag mig sov sött + här kommer en noob bild på mig ! ahah
kör samma bilder som alltid, tror jag bara har bilder från den här gången ja åker skidor!
sunk.

dagens !

i look like a tard!

Kattis testad

Sjukt grym tjej på att sjunga, helt otroligt kan inte sluta lyssna på låten !
fet brud de där älskar stileeeeeen!

Dagens gänzzztääh


LEDIG.

Skööönt är ledig idag så idag blir det till att chilla till 110 % (: Hade velat dra till skid backen men fan är segt väder och ingen är på topp, men nästa helg? tror jag det va, nej inte nästa då blir det dop men helgen efter då drar vi upp och åker lite fyfan har längtat hela vintern men inget har blivit av men de kommer ! då blir det mycke bilder + fisheye filmer såklart ! haha åh längtar :D . Vaknade iallafall vid 12 typ idag, skönt att sova lite längre, har börjat vakna så tidigt! förut kunde ja sova till 3 men nu nejnej nu vaknat ja vid tio hela tiden :( buhu inge kul att bli vuxen, snart så vankar man väl vid 8 ? hahah åh.
Random bild

Äntligen Bigbrother!

som jag har längtat och väntat :D

ÄNTLIGEN!

Fick antons gamla skit hjälm som jag aldrig sätt förut haha, gryymt !

sunk kväll

Pissig  kväll, inte gjort ett skit, bara en vanlig sunkig lördag imorgon blir väl samma sak hejdå.

T.G.I.Friday!

hell yeah äntligen är det fredag har helg tills på tisdag , sköön-t! så nu ska jag bara chilla hela helgen! tänkte ta mig en powernap nu tjao! :)

Ikväll

Har bara myst med älsklingen hela kvällen :)

Hihi knasiga bilder.

Film bomb


Gud mor, min dop dikt 26/2-2011


FOTO


hihi busit

Gjorde mig en kladdkaka så nu är ja mätt och belåten så nu går ja på bädden .
haha har inte ätit hela själv eller nästan inte iallafall...

Onsdag 16 februari


Håller på att göra cd skiva !


Finaly !!


Bilder typ

Tandborst crew



Haha lol den bjuder ja på

Gårdagens outfit


Nya tröjjan och dagens outfit!


Yeah thats right

Tja everybody , Idag har det varit en helt vanlig dag! slutade tidigt fick gå runt halva stan för emma skulle kolla på kläder;) haha tycker inte om att kolla på kläder men de gick bra ändå. Fick med mig en tisha hem för 20 kr hahaha riktigt fynd!, ni får se den ikväll om jag ska till Emil :) . kanske även blir någon annan bild vem vet ? haha. Iallafall har jag och emma kollat på Gossip Girl idag efter skolan och bara myst. Vill absolut inte vara ute det är så himla kallt! håller även på att bli tokig utan dator fan står inte ut !! Jaja nu blir det mer film.

FishEyeIloveYou!


Sitter hos Emil nu och ska mysa med cola nu;) haha

Dagens outfit.




Sedan fick pappa låna kameran :)




Fjällfotografen var med pappa han är riktigt duktig på att fota!


Och sen bilder från igår när Emma var och hälsade på !.

Pappa visade sin system kamera från stenåldern ;) haha




Dumma bror har köpt sån tröja jag vill ha men snart är den förliten lr tråkig så slinker ja in på en räkmacka och tar den ;) hahah!!. Vart även tacos till middag!

Haha såhär ser en vanlig dag ut för mig;)

Mitt fina stökiga rum !

Äntligen Fredag!

Förlåt för dålig uppdatering. åh orkar inte vara utan dator längre!, aja idag slutade jag iallafall kl 12 sköönt. faila totalt på engelskan idag , har blivit otrooligt dålig på engelska haha...Efter skolan så har jag suttit och kollat på film och sen såklart Top model vid tre ;), ikväll blir det mys här med emma och emil! , skulle egentligen till bydalen imorgon men gänztäh ekki skulle göra volt häromdagen och gjorde illa sig så vi väntar :) men de gör inget snart tar vi nya tag då jävlar!!! Puss!

Foto studio!





den

Såhär ska jag ha min tatueriing

och stilen på texten blir nog såhär

p&k

Tattoo

Har bestämt mig nu att så fort jag fyller arton blir det en tatuering:) texten blir nog "Too many people overvalue what they are not and undervalue what they are" va tycker ni ? (: det kommer bilder sen för allt laggar på datorn :)

från i helgen

det vart fika på stan och mys hela helgen. har ingen dator ju så det har blivigt lite bloggning.



Hos Emil <3


Hej är hemma hos emil och vi bara myser på idag ! men ikväll ska vi till mig och få tre rätters middag för bror har ju fyllt 20 (: så då kommer hela släkten haha :). Här är en bild Emil tog på cesar förut när vi var ute och fotade :) Puss.

hahahaha

Åh älskar finest så jävla gryma kommentarer där ! hahaha :D

vill ut nu!

åååh vill ut och jibba i backen juuuu , har inte åkt nå skidor på hela vintern och de börjar ju fan pillra i beneeen! buhuuu. men förmodligen drar vi till bydalen på lördag . HOPPASS!

stjärnfilter~close-up








Tuvas <3

Och dagens .

Vatten




steeze






Team Down Under

åh kan man inte bara spola tillbaka till när det var joss! så sjuk dag ,helt sinnes!
älskar team down unders video helt klart bästa videon av alla team som var med props till åkarna Russ, Jossi och Dhanu ! PUSS


Nudlar-Gossip Girl-Foto Fail

Slutade 20 över tolv idag ungefär, så otroligt sköönt haha. Sen kutade nog jag och emma hem för att se om våra filter hade kommit , och de hade dom ! men dock fick vi ett filter för lite !  de sög så nu har ja pratat med dom som har hemsidan så den är nu skickad! hihih. Har även tvättat kläder idag för första gången ! haha de va inte lätt men de gick;) , Imorgon kommer det upp en massa bilder hoppas j förlite ag om ja har tid på min text lektion . Kan ju inte överföra bilder här hemma så måste vänta, gu va jobbigt de är utan dator! Puss.

nostalgi


haha åååh roligt! jag är ju såklart jibber !! ;)yäh (pluss att nerdsen fick inte va med på bild;) )

HAHA emiiiil ! han ser serriöst ut så som ja såg ut på den tiden x)

bilder från fikat igår

bilder tagna från http://eeeeeemma.blogg.se/



Det vart en varm o'boy med grädde och en krämbulle !



och älsklingen <3

RSS 2.0