Kaos

Det är fullständigt kaos i mina bilder nu för tiden, åh blir så jävlaaaa arg att allt ser så hemskt ut, har verkligen tappat lusten att fota, allt är grått och dassigt, vet fan inte vad som är felet, skulle haft en hd dator så man iaf kunde se färgerna bra... blöööö vill ha så mycke nytt att ja blir gääälen!

2013-02-20


morning allihopa! 
är hemma i stan den här veckan, på åland har man sportlov denna vecka så det är väl bara att bita i sura äpplet och åka hem. har legat i sängen mest hela helgen/veckan, haft några jobbiga veckor men ska försöka rycka upp mig, blir ju inge bättre att ligga i sängen så ikväll tänkte ja ta mitt feta arsle och dra mig ut på krogen med en vän! ha de bra så hörs vi! hojjhojj

Kolla min käre väns blogg!

När ni väl är inne på min blogg så tycker jag att ni borde kika på min klasskompis blogg!
så kör nu förfaaaaäääääään!! kolla hääär! kramis!!

Järvsö


Next up: Uppsala

Just nu sitter jag i uppsala på ett café och väntar på att Micke kommer och hämtar mig, sen drar jag vidare mot åland igen :) skönt att få åka tillbaka lite! dock har jag haft det väldigt roligt hemma men alltid skönt med lite "semester", denna bild tog jag igår, (inge illa menat med bilden) ville bara att den skulle vara typ stenhård ;) haha! jag och mina galna bilder!. Jaja ni får ha det så bra så hörs vi senare! 

RSS 2.0