Photoshop

Har haft photoshop hela veckan nu, de är sjukt jävla lärorikt och jag älskar de!
har aldrig lärt mig så här mycke som nu, tack gode gud! jag behövde de verkligen!
är glad att jag flyttade hit till åland! kommer aldrig ångra det!

Bild bomb ©Hanna Gunnarsson




En random liten blandning av de senaste dagarna! 

Kuhmo och surfing

Nu kommer jag inte kunna blogga förns nästa helg för har inget internet och på söndag natt så drar jag faktiskt iväg till nordöstra finland! wehåååå! vi ska till Kuhmo och fota björn och varg! de kommer bli sjukt roligt!!! är riktigt taggad faktiskt! dock tar det 11 timmar att åka bil dit så de kommer bli ganska jobbigt men värt! så ni kommer förmodligen få en massa bilder då! Var även ute och fotade när min klasskompis Jocke var och surfade igår så jag har tagit en massa bilder där också! så de blir en bildbomb nästa helg förmodligen!  kram och puss så hörs vi senare ! 

Makro



Igår var vi ut på ett till litet äventyr! vi var ut till ett ställe som heter svartsmara, det är ett litet ställa här på Åland där man kan hitta massor av grodor, insekter samt andra smådjur. Så uppgiften igår var att gå ut och fota makro! Det var riktigt roligt faktiskt! sländor överallt som var lika stora som småfåglar typ! haha. Här har jag fotat en spindel som jag hittade. Riktigt farsinerande att sitta och kolla på en spindel ett längre tag faktiskt!. Här har jag gett spindeln ett bi som han sitter och äter på! riktigt coolt att han reagerade direkt när jag satt dit Biet! 

Åland

ja, nu är jag här! äntligen.
de är jätte bra på internatet och jag är så jävla nöjd att jag åkte hit, tack gode gud!. igår var vi vid getaön och fotade röda klippor och havet, vi får lära oss att fota landskap denna vecka, och sååååklart så har jag glömt min kamera laddare i östersund bara för att vi fotar de jag älskar som mest........ kameran dog igår när vi var ute så har inte så mycke bilder men jag har lite iallafall. bloggar snart igen, kramis!







RSS 2.0