hörde ja fezzzt ?

Ja idag är det valborg ! just nu har ja ingen kännsla för de för de är molnigt och tråkigt, Men sånt är livet de blir nog bra endå :D va ska alla göra ikväll ? själv ska vi ha en liten fest i stan, mest bara chilla och hade nice (: ni får en bild sen hur ja ska se ut , har ju köpt miig en byxdress lr va man säger så den blir det ju förmodligen, hihi hörs senare!

Krogen igår.

Igår var jag på krogen så har inte hunnit bloggat så mycket, Det vart bara tre drinkar för ville inte slösa bort så mycke pengar de är ju svindyrt på krogen!, fast som tur var så har ju O'Learys halva priset i sportbaren på onsdagar så det vart ju en aning billigare :), Vi kom hem runt halv 2 för vi orkade inte vara kvar längre. Det är inte speciellt mycke folk på onsdagar pluss att de stänger ju ner halva krogen typ på onsdagar, tråkigt tråkigt, Idag har jag iallafall varit och solat på stortorget(som vanligt) haha. Och ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer :)

Går in på stan!

Ja det finns ju inte så mycket mer att göra så jag och emil går in på stan, Ska köpa mig ett iphone skal och kanske nåot mer vi får se, tjao!

Älskar sol!

har suttit på stortorget idag igen ! underbart älskar vädret!!!!! och nu sitter jag på balkongen för de är för varmt inne haha :)

Här kommer bilder från igår!

Förlåt för kvalite, höll på att få damp att ingenting funkar!
Jon olsson och hans bror tävlade i slalom !

Sjuk kväll igår.

Hej, kom till åre ganska sent igår så han bara se finalen i joi. men jag fick se håtveit och henshaw fyfan de ba sinnes vilket jävla hopp ! åh, har fortfarande kvar adrenalinkicken tror jag ! . sen efter detta var slut drog vi till Pg, han har en stuga där de hade fest, blev där ganska länge . Vi minglade osv sen drog vi hem. Det kommer bilder senare idag ! ( det gick inte speciellt bra att fota jag var för ivrig och sen var det så mörkt så allt vart så jävla kornigt :( jaja, ska snart dra in på stan och schteeka!

drar på joi!

åker till åre nu för att se på joi! tjao

steek på stortorget!

köpte mig två bandeos !

Nu ska jag ut och steka på stan :D

Jag och emma ska sätta oss på stortorget och njuta av vädret!, man vet aldrig när det blir sol igen !. Här kommer en bild på min lilla fotosamlingt haha!. säg till om ni vill köpa kameran!

vilken ska jag köpa?vem är bäst?

Nikon D7000
Nikon D700?
Nikon D2x ?
Eller nikon D300s?

Tråkig dag

Har inte gjort något fortfarande, sitter och stirrar in i datorn.. segt! jag som hade planerat att jobba/åka till åre och gå på krogen!!! åh. Blir krogen nästa helg ist och får väl hoppas att man tar sig på JOI imorgon! annars blir det väl en lugn helg....Ikväll har jag iaf kollat lite på så ska det låta med pappa sen har jag även kollat på kameror, hittade min en proffs kamera som gjorde för ca 6 år sedan som ser exakt ut som en nikon D300s och är förmodligen grymt mycke bättre än min, men vet inte om ja borde vänta på en nikon D300s lr köpa den där D2x som jag hittade, ska gå och kolla på på fotopåc imorgon och se vad han säger.
Det blev lite dipp med papi :D

jävla skit dag!

Ja fredagen vart en skit dag då, det är ju kul ... Skulle till åre men tar mig inte hem om ja åker... faaaAAAANA  ja får damp. Emma är sjuk och emil är borta, alla är någonstans och ja är hemma. vill ut i solen!!!!! och ingen krog blir det ikväll heller. vet inte ens om dom har öppet ikväll ?  ååååh ja skulle ha gått igår istället. bajs hejdå

Här kommer bilder ännu mer bilder

Hejhej :) idag har jag haft en soft dag!, på foton som jag hade i morse första lektionen så gick vi ner i studion och fotade. Det var 4 personer på våran lektion så vi tog oss tid att göra de som är kul ;) hehehhe! sen så hade vi graf och ingen gjorde ett skit där med så då fick vi sluta för han förstod att vi ändå inte skulle göra något idag, hahah. Efter skolan så gick jag och Erika hem till mig för att idag var det våran tur att laga mat till pappa hahha, så vi gick hem och gjorde marinad till kycklingen, efter ett tag kom Emil och det var ju tur så att ja fick säga hejdå innan han åkte till stugan :). sen runt tio i sex tror jag så åkte jag och Ekki till Gustavsberg och kikade när de railade och sånt. Men såklart så började de spöregna så mesta tiden satt vi inne i fiket och pratade :) de va ju lite synd att de skulle börja regna ! så efter lite dryga två timmar så åkte vi hem :) nu ska jag bara chilla sen blir det väl att ja går och lägger mig är så otroligt trött!
Denna bild tog jag med erikas nya kamera:) och på bilden ser ni min fina kamera! Det kanske är någon som är sugen på att köpa den för någon tusenlapp? Hade tänkt att köpa mig en ny Nikon D300s !!!!!!
Denna bild togs i veckan i fin vädret :)
Även desssa (:
Från i studion idag !
Från GB jibberisch erika!!!!!

Fotostudio











Från igår

Vi var lediga igår från skolan så vi drog och chillade på stan (:




hemma !

nu är jag äntliigen hemma från borgvattnet ! nu blir det att kika på bigbrother hela kvällen !!

Borgvattnet

Drar till borgvattnet med emil nu pussss ses på söndag!

Har så sjuuuuuukkkktttt tråkigt!


Dagens!


HAR FÅTT JOBB!

Har äntliiiiigen fått jobb fyfan va underbart :D nu ska jag och emma ut på krogen och fota vimmelbilder!!:D
wihoooo!

det är såhär de går till i mitt sovrum

hahahaha åh lol

Det är såhär de går till på media


Lång skoldag idag

Nu drar jag vidare mot skolan, har träningsbyxor idag för ja ska ha idrott nu (: peace

Idag/igår/alla dagar på hela året


Dagens/veckan

Detta är dagens, har bara slängt på mig kläder för idag ska jag bara sitta inne och chilla på en prilla!
detta var någon dag i veckan kanske i fredags hahah
terkar mitt nya fisheye!!

Söndag

Hej, har sovit hos emil inatt de va mysit värre hihi, och nu sitter jag här och funderar på att jag absolut måste plugga för imorgon är det nationella proven! så idag måste jag plugga hela dagen menmen de måste göras. hehehehe hejdå

Gårdagens krogrunda!

Det började med förkrök i stan!
Sedan drog vi på olles och det var vid typ halv elva tiden!
Såklart drack vi redbull vodka !!! mummms den är fan farlig!

Sjuk krogrunda igår!

Det vart en sjuk kväll igår men så jävla roligt :D har inte haft sådär kul på väldigt länge!, de kommer upp filmer från kvällen/bilder sen när jag duschat och en massa :D PEACE yao!

drar på förfest/olles!

har nyss fixat mig och nu drar det iväg på förfest, efter de blir det förmodligen solo och olearys :D wiiieee ses i dimman !

Ny mobil+fisheye!

ÄNTLIGEN har de kommit har väntat som ett as :D hihi så ikväll har jag bara suttit och plippat på telefonen för att försöka lära mig den och även samma med fisheyet (: wiee
nu har jag inte tid att sitta här har en massa att göra, packa, lära mig mer om detta, ladda in låtar på telefonen, föra över allt från kalendern från den gamla till den nya osv !

Dagens


Natti

Går och lägger mig nu, är trött efter dagen så behöver en massa sömn. Ikväll blev det ju som sagt att göra gi kiwi godis med emil :) de gick fort och de vart super gott :). Hörs imorgon kisses

Trött

Har inte orkat bloggat idag, är sjuuukt trött men de är jag ju varjedag ! Idag på skolan har det iallafall inte hänt ett skit vi hade mum utan någon lärare, sen ett snabbt klassråd och efter de pratade jag med svenska läraren lite för har ju snart nationella, efter de sluta jag och de va ungefär vid halv 1 tiden :) efter skolan gick jag och bokade riskettan på körskolan, skönt att ha de gjort :), sen gick jag och emma hem till mig och matade min lilla fis till kanin:), och såklart när jag kom hem till mamma så gjorde jag mig nudlar :D haha . Nu ska jag lägga mig i sängen och vila sen ska jag duscha och efter de kommer emil och hjälper mig med ett arbete på skolan, ska göra GI godis hahahha

ny keps+dagens

Fick en keps av min bror idag :D tacktack :),pluss att ja köpte mig en telefon idag också :) det vart en sony ericsson vivaz :)

Fisheye

Hej tog och beställde mig ett fisheye nyss , och det känns så jävla grymt !

Bilder från ikväll+när ja va liten

fick en tröja av emma och anton :) Tack så mycket !. pluss att jag fått en rakaparat av mamma och rattmuff !
Fick fotoalbum av mormor med massor av bilder, här är pappa och mamma när dom gifte sig ;)
jag och bror :)
moster och jag :)
haha ja de började ju redan när jag var liten ;)
haha hej fjortisjävel
jag undrar vad man tänkte med när man va mindre ?

moohoho

Nu har jag pengar så de som står på listan här näst är ett fisheye objektiv och en ny telefon :) kanske köper mig lite nya kläder?! :D im happy today!

Födelsedags firande !

Emma Erika och emil har varit här idag och ätit tårta med mig :D mumms !, Fick nya solglasögon av erika och de behövde jag verkligen! pga att jag har tappat bort mina nya rosa glajjor som ja nyss köpte så de va ju nice :) dom e as snygga tack tack :D

Äntligen 18 år !!!!

fyfan va skönt att man äntligen är 18 ;) nu är ja vuxen kvinna hahahahha not kanske men aja ;), har fått en rakaparat till benen idag på morgonen och ännu mer pengar så nu är ja rik ! hahahha :D, Idag kommer iallafall erika och emma och emil och äter tårta med mig och sen ikväll kommer pappa och mormor :D Tack alla som sagt grattis :)

Kom nyss hem från loftet

Har varit och firat min födelsedag som är imorgon på loftet ! fyfan bästa restaurangen i stan helt klart ;). Det har varit en jätte mysig kväll förutom att alla ställde sig upp och sjung två gånger , sjukt pinsamt för att hela restaurangen hörde typ hahah :P, Fick massor med pengar i present pluss 300 kr på make up store ! tack alla :), imorgon får jag mer presenter för det är ju faktiskt min födelsedag imorgon hihi :). Här kommer lite bilder från ikväll :)
hahah magnus din stjärna ;)
älskar dig pappa <3
såklart är ju standarden att äta plankstek! så sjuuuukt jävla gott! köttet är så mjukt att de typ smälter i munnen ;)
bruuur!
mormor och farmor !
och såhär fick ja se ut ikväll (:
sen slutade kvällen med att han som äger restaurangen bjöd på glass och ett tomtebloss ! Tack nixon !!

nya tröja+outfit


RSS 2.0