åh tråkigt

Hejhej, jag har så tråkigt att ja spricker, hatar att sitta hemma och inte göra någonting!!!!, tänkte att ja skulle överraska pappa med att diska men ja orkar inte :(, Har iallafall städat min kanins bur idag de va väl de ända som har hänt typ!, ikväll så händer det väl inte heller någonting typ...imorgon iallafall tänkte jag försöka få iväg mig själv på stråket men ja vet inte, vart inte överraskad över hur de var där, vart otroligt besviken! bara gamla gubbar och fulla kärringar som dansar på bordet, klara inte av sånt så nje jag vet inte om man stannar hemma imorgon kväll hmm.. ska ju ändå ut torsdag/fredag och lördag när de är yran så man kanske väntar...
otroligt nöjd över mitt nya hår iallafall!, köpte ju två trens för jag har så tjockt hår så nu ser de inte fake ut iallafall

nytt hår!

Hejhej, just nu är klockan halv två så man kanske ska kalla detta för nattbloggning eller något liknande!, Idag har jag och emma hängt fett som vanligt :D, har faktiskt fått mitt löshår nu som ja beställde för någon dag sedan så jag och emma har färgat mitt hår och klippt våra nya hår haha . Nu ikväll har jag, Emma, Erika, Jonas och Kevin varit ute och cruisat lite :D vi var till önsjön men de fanns ingen grillplats så vi åkte till minnesgärdet och grillade lite korv och lite sånt mys :D, nu är jag hemma iallafall och jätte trött är jag! så nu ska jag snart sussa! pusspuss!

klint

Hällllluuuuuuuuhuuuu, Idag är de en sån härlig dag! har varit på staden fast man egentligen skulle ha varit och badat!!! men de får väl bli en annan dag ;), ikväll vet jag inte va som händer och igår så åt ja glass med min moster och hennes kille plusssss emma såklart :D, sen hängde jag emma nathalie och kajsa på stan typ :D trevlans trevlans!
Volvo<3 hahaha

Kevin är inte 3 han är 333!

Grattis på 19 års dagen kevin!

så som jag har längtat


kör bara på,

Hojjhojj, sitter här och har planerat att ja ska dra till odensala för att det finns ju ingenting att göra alls !!!, blir tokig av att sitta hemma så ja drar dit bara för att ha ngt att göra (:. Så ni hör ju att ja har inte gjortt ett skit idag!, fick besök av kevin inatt så han va här och höll mig sällskap iaf, Men jaja, har samma kläder som igår kväll, orkar inte klä på mig hahah, de är söndag så då får man ha myskläder tycker jag (: hörs ngt sen!

Myskläderna på!

Hejhej, sitter hemma och chillar just nu hehehe, Idag har jag varit lite på stan med pappa, bara flanerat runt typ :D sen vart de att äta ute med honom också (: sen har jag barat chillat till 100% haha som vanligt (; peaceee!

Omg this is grate

Hellu, har inte bloggat på ett tag nu men de händer inget speciellt så har inte haft lust att skriva ngt !, fast igår fick ju min käre vän Ebba kööörkort så vi va ute och cruisa saab hela natten :D tog även en sväng på donken! drive in såklart :D. Men idag så ska jag inte göra ngt förmodligen, kanske gå en sväng på stan sen städa innan pappa kommer hem :), man vill ju visa att man är lite duktig iaf (; hahahhaha .

Blivit mycke odensala nu!

Hejhej, ja som sagt man har varit mycke i odensala nu när de är storsjöcupen! typ kollat på folk har jag gjort sen i måndags hahhahaha, aja men de e nice.
haha<3
hahaha jag och emma skaffade oss världens bästa vän!

Drar ut i fina vädret!!!!

dagens!

Ja kan ni gissa vart jag är ?


Pysmys!

Hojjhoooj... okej ja jag är ute occh cyklar ja vet!! heeheheheeeeeeeee. känner mig dryg idag hahha :D, aja igggår var jag ju ut med mina underbara vänner :D, de va jätte roligt! , vi hade förkrök hemma i emmas brors lägenhet och efter de drog vi på Solo i typ en timma.. haha vi typ slängde i oss drinkarna för vi kände oss stressad:P efter de så gick vi tillbaka för att köra de sista så efter de gick vi på Marité och där vart vi ända till de stängde :). Sen skulle de bli efterfest men alla va så trött så vi gick upp till lägenheten igen ett tag och bara chilla sen drog jag hem(;  så idag mår man ju som man förtjänar :P. Idag tog jag iallafall en tidig tidig buss till Kevin så jag har spenderat tiden där hela dagen/ kvällen :), vi har bara myst och sen har även kevin gjort sig en egen longboard hahha :D den vart typ grym (;. aja men nu ska ja typ sova för ja är död och imorgon blir det väl ingenting för det är ju sunday bloody sunday.
Gårdagens utstyrsel!
Bytte även klocka med kevins bror haha (;

RSS 2.0