rubrik är överskattat

Idag har jag ju varit på eastern palas med klassen ! det vart en flamsig och sjuk kväll :D god mat och trevliga vänner :), sen gick vi ju på medie galan allihop, fast det var inte så roligt som ja trodde haha :P.
Idag inhandlade jag en ny tröjja :D en sån fast turkås !! LOVE IT!

Toa rulle.

Heeeej!!!, sitter på skolan just nu och äter godis !! orkar inte göra något :(, haha idag efter skolan ska iallafall min klass på eastern palas och ääättaa :D fyfan va gött !, sen ska vi på medie galan på skolan och kika så de blir ju nice :). imorgon är det fredag och bara två dagar till jag fyller 18!!!!! wieee längtar som ett as !

Bydalen idag

Hahahaha fail, någon ramlade i liften x)
Vem har bestämt att man inte bara kan stå på railen? räknas inte de som att raila? nähe.. ja trodde de ja..
Men å andra sidan, jag kanske inte är ensam :D

Kan inte beskriva med ord hur sweet dagen varit

Hemma från bydalen nu och jag har träningsvärk redan nu hahha :D åh underbart ! har varit så jävla kul och måste snart tillbaka igen !!!! , har iallafall nyss duschat och tänkte börja kolla igenom alla bilder och sen kommer de väl upp ikväll. Det är en himla massa bilder jag ska lägga in så det kommer ta ett tag ! Puss så länge !

GRATTIS EMMA PÅ 18ÅRSDAGEN!

NU SKA DU KÖPA SNUS TILL MIG I  4 DAGAR ;) OCH GLÖMM INTE SEXPACKET ÖL!
haha grattis grattis min sköna höna !!!!
bilden tagen för sjuuukt längesen :D du är så söööt !!!

IMORGON ÄR DET ONSDAG!

Och vad betyder de ? ;) JO ÄNTLIGEN BYDALEN ! har längtat som ett as och äntligen får jag ut i naturen och göra de ja älskar som mest !!!!!, Har nyss fixat allt till imorgon, lånar skidor av emil för att jag inte har egna, egentligen skulle jag låna min brors men de gick inte att ställa in binningarna för ja har försmå fötter :( förresten har jag kirrat fram fish eye så det kommer en massor av spännande bilder imorgon kväll eller något !nu ska ja sova så ja får lite skönhetssömn !

Klassfest 2011


Yeahman

Idag har det ju varit  på körskola ju idag och sedan så halv ett började jag skolan igen så fick skjuts av pappa hemifrån(prästgatan) till wargen ;) hahahha ååh ibland är det ju lyx ;), sen så följde emma med mig hem, vi har laddat upp lite bilder från klassfesten på facebook och de kommer upp bilder här ikväll förmodligen också ;)
Dagens !

drar och övningskör!

Nu ska de ut och köras, hörs kanske efter vi får se vad som händer !

Försöker peppa inför imorgon

Går och lägger mig och försöker iallafall somna, peppar inför imorgon för min första körlektion! hihi de pirrar i magen de här blir något nytt ;) Godnatt

Älskar dig min underbara pojkvän<3

Emil kom hit idag och vi har sovit tills nu haha, är man uppe länge så blir det så, kom hem halv 2 igår. Tack louise för att vi fick komma och se ditt underbara hus!

Sticks and stones may break my bones


Drar på fest på frösööön!

TJARÅ BITCHES!

Jaa, samma gamla vanliga jag

en av dom tishor jag fick igår av anton ! :) och dagens!
Dagens moln!!!!!
dagens långa korv långt ner i halsen !,(förlåt nikko !) hih
Dagens rygg!!!!!! vems ? hmm är det något som kan lista ut  ? JAAG, OCH DET ÄR EMMAAA!!!!!

Kukbruk

Har haft föreläsning om sex idag med Manne forssberg!, riktigt jävla roligt hahaha han va helt sjuuk alltså hahah.. och efter ungefär en timma så skrev han upp sitt telefon nr så alla fick smsa honom om frågor och de var ju en del roliga frågor hahah, jag frågade om han ville gå på dejt med mig:) och så avslutade han med min fråga som löd"Är så jävla kissnödig, kan vi inte avrunda ?" hihi somtur så gjorde han de så ja fick gå på toa :D hihi rolig snubbe de där!

Woop woop

Har fått nya tishor av min broor så nu är jag överlyckliiiig :D ihihih!!
Ni får se dom sen om ja orkar lägga upp :P

dagens+mami


Längtar !


Vad händer?

shit vilken lame dag, finns ingenting att göra när man är ledig från skolan, sitter framför datorn och håller på att avlida snart.

Jag i alldeles eget format.



vilken frisyr ska emil ha ?


Myway

Hehehehhe idag har och jag Emil varit på myway och hängt fett med Martin!!! min lilla bulldog ;)
vi fick en pizza av honom idag igen hiih han är så snäll :) sen kom Jakob Fredriksson och Emil Fridell dit , Grattis Jakob i efterskott till 18 årsdagen! hihhhehe. Vet inte vad som händer ikväll de får vi se (: peace
Hahaha gammal bild på mig och Martin !  haha åh underbar sommar det var !!!
Och denna var från de sommarlovet som var !! man har många fina minnen från myway :D

Jackass 3D

Hej !, är hos emil och vi har nyss kollat på Jackass 3D hahah åh va sjukt fet den är ! ;) helt crazy film, massor av spya och pain ! rekomenderar den starkt, ett måste att se den!

present av emil i förväg ! :D

Fick present av emil idag i förväg för att han kom på att om jag ville lämna tillbaka de ja fick så hade tiden gått ut när jag fyller år så fick de idag istället :) hihih tack bubbi<3

Torsdag!

Hej dagen har varit lång och seg, jag har varit så otroligt trött idag, har hållt på att somna typ tusen gånger haha..Idag började dagen iallafall med foto, vi fick höra lite saker om fotons historia och sen kom en kille från mullsjö typ och pratade om en folkskolan han går på, de lät så jävla grett alltså haha skulle ha velat gå på en folk skola men så blir det nog inte. Sen så vart de graf och nu har jag gjort min cd-skiva, ni får se den när jag får tillbaka den från läraren :) efter de så har jag haft medie kunskap, vi skulle se filmen the social network men jag har redan sätt den så jag fick gå hem :) hihi. Dagens outfit vart adidas dress, tänkte klä mig lite farligt ;) hahah, vet att det är förbjudet om man går på wargen för att då är man stämplad som "busstorgare" men nej de skiter ja i för jag vet att jag hatar busstorget hahaha.

åååh ge mig pengar

Får abstinens, har inga pengar och ja vill ha så mycke kläder! kläder kläder kläder!!!!!, sen är ja så less för att ja tappat bort min ryggsäck :( har letat ihjäl mig men hittar den inte , vart har jag lagt den ? någon som vet ????

Seg dag

Har haft idrott och text idag och de sög ballz, efter skolan så slog ja till på ett par nya glajjor och sedan så drog jag hem. och nu ska jag kolla på halv åtta hos mig på datorn har missat allt i veckan så tänkte att jag skulle kolla lite :)
peace

Dagen i helhet

trimmat tuvas idag så han är fit for fight nu ;). Det var varmt så han slängde sig på rygg hihi

fina moln ute !

Tuvis får också vara med på en bild <3

Ska köpa mig hängselbyxor!

Det är så sjuuukt snyggt med hängselbyxooor !

Nattbloggning ofc

Har haft en grym kväll i brunflo så nu är jag nöjd och tänker gå och lägga mig.

städtime

har städat hela rummet idag :P skrurat och dammtorkat så nu jävlar är det rent och snyggt !heheh

what's up with me tonight?


Vafan gör man när man har tråkigt ?

Frossar såklart.

Vimmel jobb!

har nyss fått veta att man tjänar en heldel på vimmel jobbet som jag och emma kollat upp och dom är riktigt på att vi ska börja jobba där:D så fort vi blir 18 då jävlar blire att börja jobbaaa :D

HAHAH åååh älskar big brother :D


Myway

Hej idag har jag varit hemma och slappat igeen ;) haha. Sen efter middagen drog jag och mamma till lillänge, skulle kolla på en ny telefon har hittat en sony ericsson för 2400 typ så det blir nog en sån :) sen skulle jag leta efter en fläkt till mitt rum för det är så jävla varmt här men nejnej ! dom säljer inte fläktar på vintern ;oo jävla idioter :( så nu får ja dras med detta ett tag till...sen ikväll iallafall så gick jag och emil ner på myway för att träfffa gamla goda Martin ! alltid roligt att träffa honom :D Fick en pizza av han som va sjuukt god :D sen nu ska jag bara peppa inför bigbrother :D wiiee
Bild från i sommras !

Tisdag!

Tisdag och lov kan de bli  bättre ? ;). Ligger i sängen med emil och myser och om fem min ungefär är det big brother :D wiiieee awesome !. Idag har jag och emil inte gjort mycket haha vet inte riktigt va jag ska ta och göra på lovet, vill ju åka skidor men de bliiir ju inget av de :( men men så är det, de gör ingenting att bara mysa de är skönt att inte göra så mycket :). Har jag berättat att det är ungefär 3 veckor kvar tills jag fyller år ? :D ååhh 18 år fyfan va gött ! :D längtar som satan!.

Alla grabbar säger shoo.

Tjeeennnäää! Idag är det måndag och jag har chillat hos emil hela dagen :) kollat på tv och ja bara myst :) Jag åt sallad till middag idag och fysatan va gott det var, de var så längesen ja åt de nu så de är inte klokt ;o. Men iallafall ikväll ska jag kolla på bigbrother och äta godis :D haha de blir min kväll ;) och imorgon blir det stan med frida och emma vi ska ta oss en fika och bara chilla :D

chill for fuck sake !

sitteeeeeeer och steker
snyggt ! hahahhhhaaaaaaaaaa åhh

Pink day!

hahahha har allt rosa idag täcket kläderna väggarna x) ,ne men idag har jag varit ute och rännt hela dagen ! kul kul :D nu blir det maaaaaaaat!

nattbloggning

Hej! ikväll var jag med emil hihi:) vi har myst och en massa! sen vid tio så åkte han hem och då har jag suttit och kolla på gamla bigbrother haha men sen började ja prata med en kille som gick i min klass förut :) han fick mig att plugga ikväll så de är de jag har gjort ända tills nu haha de vart en hel del:) så nu är jag trött så går och lägger mig:)
Godnatt folket!

Cd skiva !

nu börjar de närma sig ett slut , snart klar med min cd skiva hihihih !

Shopping

ag har det varit en hyfsad dag:) På grafen vi har på eftermiddagen så håller vi på att designa egna cd skivor, vi får se om ni får kika på min;) ska fundera ett tag! det är iallafall sujuukt kul ville inte gå hem haha.Efter skolan vart det shopping ! Har köpt mig ett par nya cheep monday jeans och sen vart det en ring :) haha första egna ringen jag köper! haha brukar inte vilja köpa för jag vet att skit ringar blir grön men dock gjorde ja de ändå ;oo


dagens

Skön dag idag, fick sovmorgon idag så de var soft hehe. Nu ska jag gå till skolan, vi ska åka skridskor sista gången nu och fyfan va jag ska åka hahha, vi håller på att tjäna pengar inför flaket i trean och vi tävlar mot barn och fritid och vi ska åka så många varv som möjligt så nu ska ja åka som fan ;) vinner vi så får vi 10 tusen så nu håller vi tummarna :)

RSS 2.0