Dagen i ära

Idag gick ju jag somsagt en timma i skolan :) sedan gick jag, Erika och Emma på törners och fikande :) mumms ! vi tog en del kort men visar de kanske imorgon och även lite andra bilder som jag tagit :) kan inte de här hemma för pappa har ingen minneskort läsare i apple datorn och min sladd till kameran har jag tappat bort :P så de blir sen :) i kväll hoppas ja få träffa Emil vi får se vad som händer :). xH

Lagoonis

Hoffmaestro! gryymt!

humor

GODMORGON! sitter framför tv´n/datorn hm undra va man egentligen säger till en tv dator xD haha. jaja jag börjar tio idag och slutar elva sååå soft(: sen ska jag och emma dra och fika (: sen blir det chilla hela dagen (:
här kommer en video för dom med dålig humor ;)

dagens.

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min bror 20!!!!! GRATTIS ANTON!!!!!!!!!!!
just nu är jag hos emil vi ska fota idag sen så ska ja fira anton idag :) hihi, nu kör vi en dagens! ps alla bilder är oredigerade!


me totay!

Emils hund Cesar !:)

BROR ! GRATTIS IGEN!


Cola




always gonna be your girl

Hej !!!!!!!! sitter hos emil nu :) idag har vi inte gjort någonting , egentligen skulle vi ut och fota men såklart så har ja inge batteriiiiii på kameran :( så vart inget idag . Påtal om de så ska ja beställa lite filter ikväll till kameran :) vi får se vad det blir för roligt. Nu sitter jag iallafall och väntar på att ja ska få gå och äta pizza . xH

hahha ifredags , vi ser likadan ut x)

blubb

kort dag på skolan idag sköönt! och ännu härligare med helg! imorgon bli det ut och fota med bubbi <3 sedan på söndag fyller broder 20 år! NAJS! xoxo!

Vidvinkel

PS de ända bilder som är redigerade är de bilder på mig!












SKOLAN

Sitter på sunkiga media huset och gör inte ett skit, håller på med ett reportage men kommer ju inte på va jaa ska skiva :( förlåt för dålig upptadering men det blir bättre så fort pappa lagat min dator !!!
så nu sitter jag iallafall på lyssnar på kungen Eazy-E mannen myten legenden! ikväll ska ja träffa emil som vanliiiigt :D myspys <3


hemma efter skolan

Efter skolan sprang jag typ hem ! haha , tankade gossip girl gjorde tårta och nu har jag kollat på de , dock hackade de typ hela tiden så vet inte om ja ska tanka en ny och hoppas på de bästa :P iallafall så nu har jag sätt de och ätit en bit tårta fast jag skulle kanske ha väntat tills ikväll men men haha (: , ikvväll kommer faror och farfar så då blir det smörgåstårta sen såklart vanlig barnkalas tårta som ja gjorde ;) haha ja e awesome !!!!!!!!!!!!! .xH

Tisdag

Är på skolan nu ,idag fyller pappa år GRATTIS ÄLSKLING!!! hihi så idag blir det tårta tårta tårta!nu är jag iallafall på skolan och har mutlimedia vi håller på med koder till hemsidor hihi kuul (:
slutar halv 2 idag så då ska jag till pappa och ladda ner GOSSIP GIRL! xoxo HANNA!

jobbigt utan dator!

klarar inte av att inte ha dator , är beroende helt klart! Jaja idag började jag halv ett och slutade ett haha sköönt ;)
dagens outfit vart legings från monki och den nya tröjan + kilklacks skorna :)



btw , jobbigt utan photoshop ! ååhh .

Gårdagens fest

Hej är hos emil nu och har inte orkat blogga har varit trött och sleten (:Igår var jätte rolig , trevligt folk och grym bartender , riktigt rolig :) här kommer lilte bilder från igår!


















P&K

Datorn trasig

Ja som sagt min dator är trasig , då menar jag verkligen trasig haha de lilla hålet där man ska ladda i har vi brytit upp för den funkade inte förut och så drog vi ut hela kabeln så ja skulle komma åt och nu är den av så det blir ingen dator för mig på ett tag så nu sitter jag framför emils dator.

Idag har jag iallafall varit på stan med mamma och köpte lite saker och det var:

En sådan fast en anna färg :)

Och en volymtång (björn axén) .

Ikväll blir det fest och imorgon kanske ni får se outfit och sådant, det är iallafall black ore white party så det blir nice ju och jag ska vara svart klädd.
P&K H

trött

lägger mig och drönar ett tag är otroligt trött efter den här veckan !

Helg!

hejhej! ligger i sängen och myster just nu , ikväll ska jag träffa emil <3 sen imorgon ska jag på stan med mamma och shoppa sen blir det fest :)

Igår.
Idag.
förresten! bestämde mig för att ha kvar skorna ja köpte :) hade dom idag och de var värt de (;

08:28

Godmorgon klockan är snart halv nio och jag börjar om en och en halvtimma :)vi fick ha sovmorgon idag ! åh så skönt , då har jag bara en timmas engelska och den är värst på hela veckan så de blir sköönt:) btw har jag bestämt mig för att behålla mina skor som jag köpte (: wihuu nu ska ja sminka mig xH

Vem har sagt att man inte kan blanda?


Dagens

Hej sitter på skolan så jag passar på att lägga upp lite dagens.

Har dock inte på mig skorna pga att jag inte vet om ja ska ha dom än, provgår i dom så ja ska se :)


passar på att slänger på mig fransk manekyr nu när jag har äntligen fått långa naglar :) xH

Virus

Fick trojaner på datorn idag ,Gick in på fitt kissies blogg och fick virus. fysatan vi satt med de där i flera timmar men som tur är så har man ju pappa som kan hjälpa! .
nu går jag och lägger mig Puss och Kram.

hjälp mig

Ska jag ha kvar skorna ja köpte häromdagen eller ska jag lämna tillbaka dom och köpa ett par lite lägre ? vet att jag kan gå med dom men efter en hel skoldag kanske man har ont, ja vet inte ! och kan ju inte testa för då får ja inte lämna tillbaka dom hahah....

Nudlar till frukost kan de bli bättre?

nej absolut inte ! Mmm! . vaknade för ett tag sedan och nu sitter ja i köket med datorn i högsta högg och nudlar bredvid mig (: kanske lite konstig frukost men så får det bli idag(; . Idag på skolan ska vi ha lite teori på idrotten sen har ja håltimma typp i 3 timmar -.- sen textkomunikation och det kommer typ bara vara jag på skolan :o  jaja de löser sig (: Puss.

Dagen i bilder.

vi sitter såklart i bibblan och råpluggar!

Sedan efter skolan vart det Make Up Store, tycker inte att det vart så himla bra ja var röd och fläckig när ja kom därifrån men ögona vart ganska bra men de blir en liten bild för orkade inte fota har haft en stressig dag.
hon plockade mina bryn de va ett plus iallafall.
när jag var där köpte jag mig ett nagellack men hm.. ja ska inte klaga men då äre fan bättre nagellack på åhlens..Besvikelse.
ögonskugga kanske ? fick den som gåva för att ja kom.
foundation :)
och en concealer :) sen vart det till att åka till odensala och hämta mina skor!
Dock vart det fel skor men det gjorde ingenting ! ja skulle få ett par med dragkedja där bak men de vart på sidan och de som va så fiffit var att de där skorna ja fick hem var egentligen dyrare men ja fick dom i de pris som de andra kostade ;) haha ! , jaja sen åkte jag hem och efter de tillbaka till odensala , mös med emil och åkte hem igen nu är ja hemma och äntligen är det slut på mitt inlägg så nu går jag och lägger mig ! adios !

Stress

Hinner inte blogga ska till emil ni får se ikväll va ja har inhandlat! puss

Går och lägger mig, lång dag imorgon

Imorgon blir det att gå på skolan kvart över 8 sen när jag slutat skolan så ska jag på make up store och få en sminkning(: efter de så måste ja till odensala och hämta mina skor som har kommit så lika bra att gå och lägga sig :) God natt everybody ! xH

Mer bilder från Gb


paket!

Nu har mitt paket äntligen kommit ! hinner dock inte hämta de idag för de stänger om ungefär 20 min så det får bli imorgon:) JIPPEY !

måndag.

kom hem från skolan för nån timma sedan . har varit på stan och chillat :), ikväll vet jag inte vad som händer tja!
sådär jibb ser jag idag.

Solsidan!

Nu blire säsongstart på Solsidan! UNDERBART!

Super Shred Sunday

Varit i Gb hela dagen o fisatan va kallt de blev ! haha men de va värt de helt klart :) här kommer lite bilder!
mer bilder kanske kommer sen men de va de att alla bilder vart så dåliga :(

Godnatt

Nu går jag och Emil och lägger oss, för imorgon ska vi upp tidigt , vi ska nämligen till Gustavsbergs backen och kolla på jibbing ! (: ska även göra ett reportage om de :) så godnatt alla !

otroligt trött!

kom nyss hem från stan , jag och Emma kika lite och inte så mycke mer;) jaja iallafall är jag otroligt jävla trött , skolan tar kål på mig! längtar till lov igen! haha x) . ikväll blir de bara mys orkar inte ett dugg så tänker inte göra någonting :) kom även till pappa idag och de är sköönt så man kan fota lite (: xH

Emma gunnholt fotograf !!!!!!

Erika nu vet ja hur man gör ramar i photoshop! tack och hej!

Äntligen har jag beställt dom !

Har plågat mig att inte köpa dom men fisatan va ja älskar dom !

dagens jag förresten!

såhär blev ja idag , kaos alltså (:

(;

Haha tack emma för ditt fina gästbloggande ;)  haha din tok ! :), Nu ska jag bara vila lite efter en jobbig och dålig dag , hatar torsdagar bara skit på skolan :P . men men äntligen är det snart helg ! Har glömt att berätta att HANNA HAR BLIVIT GUDMOR! helt otroligt hanna som gudmor de kunde man inte tro ;) .
Ikväll så ska jag ut och övningsköra igen ihihi de kommer bli as kul !!!!yey . Puss och Kram H

GUUUUUUUUUUUU VAAAAAAAAAAA KKKKKKKKKKKKKUUUUUUULLLLLL DET Ä PÅ MEDIÄKUNSKÄP

HAHAHAHAHHAHHAHAHA JULIAN LASSANGE.

4 månader


rökfri i 4 månader nu !

kär

Åh finaste ! Gift dig med mig?!!

lek

Nu går jag och lägger mig så ja inte kommer försent imorgon ! puss!
lekt med frisyren idag så roligt kan man ha hahah
haha första gången ja har lite långa naglar , helt amazing ! sleep tight !

Ben & jerry´s!

Köpte mig en Ben and Jerrys efter skolan som ja nu ska äta och bara ta det lugnt!! :D mmm MUMMS !

Första gången avklarad!

Nu har jag varit ute och kört lite , första gången jag verkligen får köra och fifan va kul de va:D omg de här kommer bli en upplevelse;)

ut och tut!

Har nyss ätit middag. har varit en värdelös dag på skolan...vi ska börja intervjua och ja HATAR de bokstavligt!!!!
blöö jaja nu ska jag och mamma ut och köra lite bil , det är ju bra att börja i tid (;

försov migg!!!

hatar att försova sig och nu har ja gjort de fär kanske andra gången i mitt liv. bra hanna bra! ja som bara hade 5 minuters skolk på skolan , blöö :( ska springa till skolan nu iaf tja.

kaos i paradiset

Mitt rum är ett kaos , så typiskt när man blir sjuk då blir allt kaos haha, har bara sovit och kollat på Gossip idag:) men imorgon blir det skolan sen övningsköra med mamma :) xH
måste verkligen städa rummet!

sjuk

Går och lägger mig nu för ja har blivit sjuk och det är ju inte så smart för att ja börjar ju skolan imorgon, hoppas man kan vända tillbaka dygnet nu efter allt. xH

blö

God natt typ orkar inte vara uppe mer blirrr ju tokig på Gossip girl , måste snart sluta kolla på de här ;o

Förlåt för dålig uppdatering

Men somsagt har Gossip Girl tagit över mitt liv just nu så jag hinner bara med nattbloggning haha...så ni kanske vet hur min dag har sett ut ? ;) , imorgon blir det väl samma , orkar inte göra ngt och finns ändå inget att hitta på hehehehehhe ... jaja ska fortsätta med mitt tittande xH

Familjen Gunnarsson

Här kommer bilder från våran lilla fotosession igår hihi

Vanlig dag

Hej , vaknade halv 3 idag och de är inge bra alls åh. måste vända om nu innan skolan haha.
Idag har jag inte hunnit gjort någonting .. Har inte ätit frukost men de är därför idag ska ja få kriolsk gryta hos emil ihihihi åhhh min älsklingsrätt! . Har nyss kommit till mamma iallafall , innan de så har jag varit och bytt mitt stativ för att de gick sönder . kul heh aja nu har ja ett som funkar :). ikväll blir det gossip hela kvällen men inte till 6 som imorse ! hahah xH

Natt bloggning nr2

GODMORGON! eller godnatt blir det för mig och emil nu, dumt att vända på dygnet helt men faan. Vi kan bara inte sluta kolla på Gossip Girl åh UNDERBAAAAAAART ! xH

The Tourist

Har kollat på The Tourist ikväll på bio med Emma och Emil :) den var faktiskt bra!
sen resten av dagen har jag tagit kort med familjen ni får se bilderna sen , har inte tid nu för NU SKA JA SE PÅGOSSIP GIRL ! får se när man somnar inatt :P xH

05.31 Natt bloggning!

Ska jag säga natt eller kanske morgon bloggning ? haha, vart ett maraton av Gossip Girl , bättre än jag trodde så jag och emil vart uppe lite längre än vanligt men nuså tror jag att vi ska krypa ner till sängs så godnatt eller kanske gosmorgon! xH

Natt

Nu blir det mitt sista inlägg för idag, har inte hunnit kolla på Gossip Girl så de börjar nu hahah, Ses imorgon PUSS
Imorgon blir det mycke fotning med nya objektivet hihi

Gossip Girl

Nu blir det till att tanka Gossip Girl och köra film maraton ikväll med älskling <3

Nytt objektiv !

Äntligen har objektivet kommit , åh jag älskar deen ! så otroligt mycket bättre än mitt standard ! hihihihihiihih !!!!

Ny design!

Va tycker ni om min grymma design ? ;) det är tur att man har sån bra vän som emma ;)<3333

Paket!

är hos emil nu i odensala och ska snart åka ner på stan och hämta mitt paket som har kommit nu! åh ja längtar som en get! . Så emma och jag åker inte nu och så blir det väl lite fota litegranna hihihihi kuul ! hörs sen! tjohej!

farmor & mormor <3

underbara är ni !

bloggdesign

Tänkte att jag skulle ändra min blogg design men hur? och haha jag kan inte ens med hur man gör .. men som tur är så har man ju fina Emma som äger på allt inom dator så hon får hjälpa mig :)

Dagens köp

elsas värld , ett måste
tröjja från gina och sen en tyg bh

shopping

kom nyss hem från staden , jag visar sen vad jag köpte :)

stan

blir ingen dagens outfit , fastnar inte alls på bild idag. Jag ska iallafalla på stan idag och köpa lite saker , har inte tappa mitt shopping beroende än haha så måste få köpa av mig lite (a). Vet inte vad som händer mer idag , skit samma puss.

så typiskt så typisk

min kära och fina pojkvän har gjort så vi vänt på dygnet helt haha somnade halv 5 igår och förmodligen kommer jag nog inte kunna sova ikväll heller :P godnatt ni som kan sova puss.

Har ingenting att göra!


dagens outfit

såhär ser ja ut idag , kul ? nej hahah. Har vaknat på fel sida idag så blir väl förmodligen inte så mycke blogga.

Emil och Hanna gillar att leka!

bus!!!!!!!!!!!!!!

Beställd!

Beställde mig nyss ett objektiv (: 35mm - 1.8 DX och även ett motljusskydd wiieeee

Leker lite

Håller på att leka lite nu när ja skaffat studio hihi. Det är långt kvar tills man kan men det är en bra början till något juuu!



Going The Distance

Hej! sitter och kollar på filmen going the distance nu , åt för ett tag sedan det blev en halv hemma gjord hamburgare haha var inte så hungrig idag, sov förlänge så det vart sen frukost så var inte hungrig. Idag har jag och emil bara myst och det är ju även röd dag idag så inga affärer har ju öppet så de finns ju inget att göra :P . ikväll ska jag och Emil bara mysa ännu mer ! Puss.

raketer


trött trött trött

vaknade nyss, de vart en lyckad kväll igår :)
med god romantisk middag sedan ut på stan , ska visa lite  bilder men måste få vakna först:)

RSS 2.0