blö


går och lägger mig

Blir en kortis på skolan imorgon, bara göra klart lite saker, sen blir det körskola sen får vi see vart världen vänder (;

beställde mig en frisör plattång!

Tänkte att nu får de vara nog, hatar mitt hår och vet hur sjukt bra denna plattång är så ja beställde mig detta lilla kitt! :) yäh äntligen!

haha åh fula jag.

Hojjhoooojjj!, har inte orkat skriva ngt i bloggen för ja har varit så trött!, men idag/igår har jag hängt med min goda vän martin!!!  alltid lika roligt att få träffa min lilla bulldog ;). Igår vad jag ju även på cirkus med emma !. emil kevin och jocke var också där (: roligt att få träffa dom också!!, vi var iaf där för att få se erika ! dock va hon ju inte med så mycket för hon har ju gjort illa sin nacke :(. Jaja nu så har jag iaf suttit och gjort grejs i håret för att ja inte har nå bättre liv ;) hhahahaha
skit snyggt YAO hahhaha

Galen kväll igår

Hej och godmorgon.
Idag mår man som man förtjänar... igår var det ju sista dagen olles hade öppet så jag var ju bara tvungen att dra dit! men innan jag drog dit så gick ja hem till alex och victoria hall (: där de förfestades lite smått :) sen drog vi in på olles och sprang fram och tillbaka, de va flippat som alltid så nu idag mår ja ju inte bra... har nyss tagit mig en lång dusch så nu sitter jag här i morgonrocken och väntar på att klockan ska ticka så man kan gå till skolan bara för att kunna sluta nångång hahah .. Ikväll ska man ju på krogen igen för att jobba.. har inte lust idag men de kanske vänder.

grattiiiisss mor!

Hellluuuuu, försökte både igår kväll och idag att blogga via telefonen men fan de går ju inte. jag sov hos mami inatt för att vi skulle ju på badet och då vart det lättast så :). Idag är det inte vilken dag som hellst utan idag är det min mammas födelsedag!!!! GRATTIIISSS MAMMA!!!!! hihi.  Jag skulle ju på relaxen idag på badet men så hade man ju otur som vanligt!! då visade det sig att de öppnar inte där förns ett och då skulle ju vi åka :( så det vart en halvtimma-timma i bubbel poolen på badet sen gick ja upp, bada är inte min grejj. Efter jag och emma bastat ett tag och fixat oss så kom våran lärare och några från klassen dit och bjöd oss på sallad :) mumms!, sen vid halv ett så drog vi till bowling hallen och löjlade oss lite hahaha, de ända vi gjorde va att byta namn på va vi hette på spelet typ haha.
Dagens face look

Har sprungit ända sen barnsben



Dagens noob


Skitväder


chill

Tjatja det har varit en lugn dag på skolan idag har äntligen gjort klart min cp hemsida på multimedian haha  så sköööönt! efter de hade vi ett snabbt klassråd där vi bestämde att på torsdag ska vi på badet me klassen så jag kommer hänga på relaxavdelningen denna dag så där hittar ni mig ;). Drog på stan efter de och där hittade jag mig ett linne wiee. Har även tagit kort på min moppejävel nu så ska sälja den så kanske jag har råd att köpa mig en ny kamera :) yey

videos

Film från ikväll på körfältsgrillen. sjuuuukt duktig är dom!
och här kommer en peppen video från i lördags innan ja och emma skulle jobba hahhahaha

hittade äntligen en ny jackjävel

Hejhej! min dag började inte bra idag, stressad som satan, vaknade typ kvart i elva och halv tolv skulle jag vara på körskolan så upp snabbt blev de, slängde i mig en pizza bit från lördagens middag sen kom ja till de stora problemet, har inte ett ända klädesplagg längre, fyfan hatar kläder!!!! jaja jag drog iallafall på körskolan pisst och sur, men så fort ja satt mig i bilen blev ja lite gladare. Bilkörningen idag gick väl bra, nästa gång ska ja fickparkera osv.. vi får väl se hur de går:). Har även pluggat på körskolan idag med ebbe och erika men de vart inget gjort så vi gick. har köpt mig en ny jacka idag äntligen. dock hade ja velat ha den knallgula men fanns bara medium och den såg fett liten ut på mig för att ja är så lång så det vart en XL blå jacka ist haha, sen ett par jeans för de behöver man ju alltid. ikväll blir det körfältsgrillen bara för att ha ngt att göra och för att vi ska se när sara sjuuunger :D peace!!!!!!
BTW gå in på http://ostersund.cc/vimmel och kolla in mina och emmas bilder från i lördags jobbet (;

glassen lindrar smärtan


Första dagen som vimmelfotograf!

Kom nyss hem från att ha varit på krogen och vimmel fotat :D fyfan va sjukt de va hahaha åh... aja de va kul, skönt att de inte va så pinit (; nu ska ja chilla sen sova om ja somnar förstås haha, har vänt på dygnet totalt!

Från igår till idag.

GODMORGON!!!!!!fan ja känner mig kry idag, haha sjukt roligt kväll igår med tjejorna dock vart ja bara halvt cp full så thats it. Idag är jag bara törstig och trött. Jag och pappa ska ut på stan snart och shoppa! måste ha en sommar jacka och sånt skit och sen ikväll ska ja ju jobba :D fan va pinsamt de kommer bli men de gör inget :D

Gladare kan man inte vara

nu drar jag och emma in i dimman ses imorgon!!!!!


jejejjuuueeeej!

Ikväll blir det ju krooogen så såhär tänker ja typ kanske se ut.

Äntliiigen!

Nu har jag och emma fått våra presskort så vi kan börja jobba! så imorgon då jävlar blire ut på krogen och jobba :D,Ikväll blir det också krogen men inte för att jobba utan för att festa :D wieee!
såhär ser mitt presskort ut ;)
haha hade emo converse på mig igår, fifan aldrig mer hahah :P

dagens köp/utseende? ;)

här kommer lite ramdom stuff ja har gjort/köpt idag

Skola

Hej!. sitter på skolan som vanligt och just nu har jag text, vi håller på att skriva en text om självbiografi, typ lite roligt hiihh. Får vg i denna kurs dom ja gör vg på den här uppgiften så de är ju nice. tänkasig att man skulle klämma till med några vg'n denna termin ;). Ikväll vettefan vad som händer, typ sova sova sova är så jävla trött jämt. Kanske ska ut och springa när man kommer hem..? skulle behöva lite luft.


På fredag blir det krogen de blir nice att få göra ngt :D, hoppas även att ja ska jobba i helgen så ja kan köpa mig en ny kamera! är så jävla arg på min kamera fan jävla sämsta sak jag någonsin använt.

äntligen

Hejhej!. tråkig dag och låååååång dag, alldeles föör lång dag. Fick ju iphonen att funka igår kanske de va? senila hanna kommer inte ihåg va hon gjorde igår haha... det är iallafall så jävla skönt med iphone, så lätt och underbar fast dock har jag haft lite problem med itunes men va hade man förväntat sig. Itunes sucks balls.

klart man blir pepp

Har börjat kolla på balklänningar för man blir juuu så jävla pepp när man kollar på bal. Har hittat min älskling åh den är så lovely ! <3 vill bara ta studenten nuuuu!.

Bal

Har nyss varit och kollat på bal ! kul med alla fina tjejer och deras klänningar. ååååååååh blir så pirrig, bara ett år kvar!, då jävlar smäller det! haha. Så här kommer lite bilder från ikväll, slänger in en dagens på mig med.

Dagens.


like always

Hejhej, idag har varit en grå och trist dag som vanligt. regnregnregn, dock har jag inte trott att de kommer bli något annat denna sommar så, måste se på den ljusa sidan, de blir soft på sommarjobbet hahha. Idag har iallafall ja och emil varit på stan för vi skulle låsa upp iphonen som ja fått nu :D dock tar det tre dagar innan den är upplåst..lol .
Sen fikade viiiiii sen har det fan inte hänt mycket.
random bild

städstäd

Har städat typ hela kvällen ! hahha har haft lite och göra så ja har städat hela köket, sedan gick de vidare till att sy kudden och byta lakarn i sängen till att packa väskan för imorgon åker ja till mamma :), men innan ja städade idag så har ja försöka lära mig mer om smink knep hahha har haft lite för mig som ni märker ;)Imorgon iallafall så börjar jag halv nio och slutar kvart i hahhaha , har nationella i engelska, ska ha muntligt (: seen är det helg!

vad är de för dag jo de är tisdag

Hojjhoooojjj!, har nyss tagit mig in, har suttit på balkongen och bara tagit de lugnt med en smoothie i handen !, Dagen har varit soft (som vanligt om man går media) hahha (:, mum har jag haft och även klassråd och typ 20 minuters svenska :D, efter de så drog vi ner på stortorget som vi alltid gör om de är fint väder :D, dock blir ja inge brun!!!!!!!....... Efter de iallafall så gick ja på skolan för då vare dags för körlektion igen :D, de gick hyfsat bra, dock glömmer ja saker ganska fort hahahhah.
kolla va ja hitta på balkongen!!!!!! fyfan uschuschusch!

bilderna sen igår


rubrikkk

Hej , har suttit och försökt få in bilder ikväll dooock funkar de inte som de ska så de blir kanske imorgon:P, Ikväll ha jag och emil kollat på bigbrotheeer , katerina åkte uttt WIHU!!!!! mother fucker de trodde ja fan inte :D, jaja sen har ja tagit lite kort och ja inte så mycket mer :P, imorgon är det körlektion igen, får väl hålla tummarna att de går bra:P ....GODNATT!

Söndag

HEJ!. sitter här med emma, har nyss färgat hennes hår så nu får vi se om hon tappar allt hår;) hahahha, Sen innan hon kom så har jag suttit och gjort HDR bilder, dock gick det inte så bra, ska fortsätta och försöka lära mig ngt (:, Efter vi har tvättat ur emmas hårfärg så ska vi gå och sola (:
Hahahha en liten bit påväg iaf ;)

smoothie 2

Gjorde mig en smoothie idag med för jädrans va gott de är!
idag blev de blåbär och hallon och det är helt klart den godaste hittils (:
tur att de finns ngt som är nyttigt och gott samtidigt :D

Man blir fan aldrig less! :D

Älskar videon!

Gjorde mig en smoothie!

Mumms va gött ned en smoothie, jag tog allt jag hade och proppa i ;) det vart : hallon,kiwi,äpple,tomat+ mjölk :) suuuper gott :) hih

Fotolektion

Sitter på skolan och har fotolektion!, vi har haft prov idag och de gick finemang(: sen nu så har vi att man ska fota 10 kort på 10 min för att försöka göra de snabbt men ändå försöka få bra bilder, här är en ja tog.

Min fina redbull bil!

Satt på skolan idag och hade tråkigt så ja ritade mig en redbull bil i paint hahahahha

Så skönt att duscha!

Duschade för en stundsedan efter en kort skoldag+körlektion!, och fisatan va skönt de va :D så nu ligger ja och myser framför bigbrother:) idag har jag även varit ute och kört bil med mamma idag, dock gick det inte så bra. Mammas bil är gammal och får ofta motorstopp, man måste använda kopplingen hela tiden typ hahah, så ja fick motorstopp mitt i en korsning ner till stora vägen och de va inge kul! fick panik och mamma fick nog det med x) så nu blir de slut att köra mammas bil och köra pappas istället som är nyare hehe.

mamihani

hahah fuuul

Valborg

Har inte orkat bloggat något för ingenting speciellt har hänt haha, men sen har ja även väntat på att emma ska ge mig bilderna sen valborg :) så nu får ni se min nya byxdress som jag köpt! sen även andra bilder från kvällen :)
Nya byxdress:D sry för bilden, var inte riktigt nykter.....
jullan och hennes vänner kom dit vi var:D
hahah åh snyggt

RSS 2.0