Hemma efter en lång shopping runda!

Har så ont i ryggen och i fötterna! Hat gått på stan sen klockan tio och nu är jag äntligen på hotellet igen!, har köpt en massa roligt! Visar när jag kommer hem!, om någon timma ska jag och mamma ut och äta och efter de blir de spa och bada i poolen som vi har på taket! Hejhej!


Godmorgon!

Har alldeles nyss ätit frukost åå hotellet och fy vilken underbar frukost!!! De fanns så mycke att välja på så jag visste inte vart jag skulle ta vägen ;) hihi!!!, snart ska jag och mamma gå ut på Stockholms alla gator! Kungsgtan fyller 100 år idag! Grattis grattis Sthlm! Woho :) hej så länge!


Just nu:

Sitter på Götalejon med mamma och ska se Romeo och Julia! Och vem sitter i salongen ? Jo! Peter dalle!!! Det är inte varje dag man stöter på honom!


Tjaråå

Nu nu åker jag och mamma till stockholm! ses o några dagar då kommer bilder osv!!

lite från igår

Hade en trevlig ikväll igår. dock spenderades natten i pappas trappuppgång, emma tappade bort nyckeln till hennes brors lägenhet och där hade även jag mina nycklar så vi kom inte in ngnstans så kl 6 på morgonen kom mamma och hämtade oss. lite sömn inatt men de gör inget. peppar inför att dra till stockholm imorgon med mamma, åh så skönt att åka häriifrån!

Nu kör vi!

tjaråååå! ha en rolig halloweeen för de ska jag ha!

Säger godnatt!

Ikväll har jag varit hos mormor för att idag fyller hon 70 år! <3 är trött efter igår och idag så går och lägger mig, peppar även inför imorgon ! hoppas ni också får en rolig halloween!

Mer från igår!

Hejhej! igår vart ju somsagt en väldigt lyckad kväll! det började hos agnes som bor alldeles nedanför mig nästan :), sedan runt halv elva drog vi mot olearys där det var fullt med människor och de flesta var klasser som skulle tävla om att vinna studentflak!, iallafall runt tolv tror jag så började tävlingen, det gick ut på att hitta flera olika saker, tex saker man kan ha hemma. Så vi tog fort lappen, läste vad vi skulle hitta och bara börja löpa! alla bara sprang åt olika håll för att hitta det vi skulle ha! jag emma och julia skulle hem till mig och hämta en radiostyrd helikopter! så vi tog julias bil till mig och fy va vi stressa hahha :D, när vi kom hem så fick vi aldrig tag på den där helikoptern så vi åkte runt och hämtade folk ! sen när vi va samlade igen så lämnade vi in våra grejer och vi fick tag på allt :D, vid två tiden var det dags för prisutdelning! och jag som aldrig ha vunnit något i hela mitt liv var ganska säker på att vi inte skulle vinna. men jo vilka vann ? JO MP09!!! när jag fick höra att de var vi som vunnit så skrek jag fan av glädje! började dock även grina haha men sånt händer ;), så nu känns de otroligt skönt att vi har flaket fixat till studenten!!!!. Imorgon är det halloween så då ska vi tjejer ut på olearys igen! jag och erika ska ju klä ut oss! kommer ut bilder förmodligen på lördag :D, kommer bli sjukt roligt !!!! hejhej!
Sådär såg jag ut igår.

BLOGGAR I ALL ÄRA!

MÅSTE BARA BERÄTTA ATT DENNA KVÄLL VART EN SUCCÉ! MP09 VANN ETT STUDENTFLAK!!!!!! åh ja är så glad att jag inte vet var jag ska ta vägen!!!

kvällens planer

Drar på olearys med klassen ikväll! vi har planerat att vinna ett flak!!! får se hur de går ;) hej så länge!

Tisdag!

En kort dag på skolan som alltid!, idag hade vi religion sen inget mer. Efter skolan försökte vi tjejer fota lite men gick inte så bra för någon av oss tror jag...hihi. efter de var vi på hobbyboden och planera de jag och erika ska ha på fredag! förmodligen kommer man väl se någon som bajtar oss men de får man väl ta. hahahah. Efter staden idag så gick jag och frida på körskolan! dock går det ju inte så himla bra... åh de är så jobbigt.. Men jaja, imorgon har jag klassråd och pröva studentmössor! woopwoop! :D, efter de så har vi foto förmodligen!. Sen vet jag inte än :). Har förresten köpt en percing till läppen igen så nu har man de ännu en gång hahah..

Dagens

-Nu drar jag på skolan! hejhej!!

Hemma från en helg i borgvattnet!

Hejhej! hel helg i borgvattnet och gud så mysigt det har varit :), jag och mamma har varit ute och fotat och sedan har jag börjat med ett nytt projekt att göra mig en klädhängare av en kvist! det vart super bra! :D sen har jag endast myst med familjen och bara tagit det lugnt!
- Bild tagen från i helgen. (ej redigerad.)

Åker på skolan!

oj, vilken dag det blev i förrgår, jag och emma kom hem runt 4 på natten. Men roligt hade vi! fy va roligt vi hade!!. så igår somnade jag efter middagen och sov tills idag. hihi jaja nu är jag iallafall utvilad :) , nu ska ja snart dra på skolan och jobba lite!!!. och sen efter de så åker jag till borgvattnet ! :) har massa uppgifter jag måste göra så lika bra att jag åker dit för där finns det jätte mycke olika saker att fota!.
så vart nya hårfärgen!

Nu kommer ni bli arg, speciellt moster ;)

Japp! nu har jag färgat mitt hår chokladbrunt! hahah, klarade inte av att ha orange hår något mer så ja färgade det. ni får se en annan gång.
-förlåt moster jag vet att du älskade mitt orangea hår ;)

Gårdagen

Ja kvällen igår började hos mig!, jag och mina klasskompisar och några andra firade lite hos mig :), de va super mysigt! men kl elva bestämde vi oss för att gå på krogen men vi kom inte inte på olearys så vi gick på news. de va inte roligt alls. Jag var mest arg hela kvällen för att vi inte ens ska få gå ut och dansa och ha kul. så ganska misslyckad kväll....

Går och lägger mig

Har nyss gjort flätor i hela håret, för imorgon tänkte jag ha en massa lockar :), så tänker somna in med mina fina flätor nu :), är jätte trött efter krogen igår.. måste sluta med detta nu! inge mer onsdagar för min del! det är fel fel fel fel. Ha en bra natt puss och kram!

yummie

Hejhej!!!!! idaaag har varit en lugn dag som vanligt ;). Det var jobbigt att vara på skola en timma tidigare än va vi skulle, jag är inte van att kliva upp 8 längre! för vi har det så slappt på skolan!. iaf så skulle vi iaf ha ragefaces i framför ansiktet för vi kom inte på ngt bättre och ja tyckte de var en ganska rolig ide ! ;) så när vi hade kopierat ut alla bilder som vi skulle ha så fick vi veta at vi inte fick ha dom framför ansiktet .... så då fick vi ha dom bredvid och så gjorde vi samma grimars som va på papperet haha. aja vart halvt fail menmen...:P. efter det så tog vi tjejer en fika på staden för att ha ett litet "möte" om vårat nya företag som vi ska göra :) kan inte berätta vad det är än så jag håller tyst ;), sen vart det lite mys på staden.
vart nästan inga bilder för alla vart jätte dålig kvalite när ja redigerade dom :( sen råkade ja ta bort resten så jaja .

dr majk ja de är ditt namn.

tjohooooooo!!!. sitter i sängen och klockan är alldeles för mycke ... kan inte sova.. måste vända tillbaka dygnet!! börjar kl nio imorgon men vi i klassen har bestämt att vara där en timma innan för att fixa saker för vi har skolfotografering imorgon!! haha kommer bli sjukt roligt :D, säger inte va det blir än :), tar förmodligen med mig kameran så det kanske blir några bilder :), godnatt !'

Poncho.

Hejhej! liten snabbis på skolan idag också, de va trögt men äsch det var ju bara en timma typ. Efter det så vart de stan en liten stund innan föreningsfotbollen vid park, hittade mig en poncho vet inte om ja ska köpa den va tycker ni?, iallafall åkte vi ju upp till park men de va så hemskt så ja var tvungen att gå :P tjejer som åker lastbil och vaskar skumpa är inte min grej riktigt!. ikväll blir det bara peppa inför imorgon för då blir det party på marité med två klasskompisar och erica :D kommer nog bli as kul! hörs hej!
- va tycks ?

Dagen i helhet.

Dagen började kl tio med psykologi! lyssnade på våran lärare som redovisade det som vi hade gjort hihi lite tokit men de va mycke bra !!!, efter de så drog jag emma och maria till Mans Ruin för maria skulle gadda sig!!, vi satt där från kvart över tolv til kvart i 4...och de slutar inte här. Maria var nog inte klar före 7.. de tar tid men värt äre!, jag pratade även med en av tatuerarna om hur mycke de skulle gå på de ja ville tatuera och massa sånt! känns riktigt bra så nu är jag peppad att tatuera mig :D. iallafall kl kvart över 4 så var jag till frissan och fixa till mig lite! bara jätte lite! för ville inte göra så mycke, mest fixa så man kan få långt hår snart!. sen raka vägen hem! ikväll blir det att mysa framför tvn bara :)
Hann ju dock inte ta kort på hur den blev när den var klar men de kanske kommer!
my look today!, så vart det efter frissan! inte så mycke skillnad men så mycke härligare!

new york

Dagen har varit lång och tråkig så som söndagar alltid är. Har inte gjort ett ända dugg idag, jo jag var på dollar store och öb en snabbis och köpte godis och en stock snus. just nu sitter jag i sängen och kollar på hollywood fruar! jete kuwl..lr ? hahah jaja. ska väl ta mig en dusch sen och bara ta de lugnt .
new york får göra min dag.

här kommer bilder från idag!

-förlåt för röran av alla bilder men nu vart de som de vart (:

Åre åre åre!

Hejhej!!!! kom alldeles nyss hem från åre! har varit där hela dagen och jag är så slut i benen efter allt gående hela dagen :D men mysigt har de varit absolut!, har hängt på höstmarknaden, kollat på FMX, åkt bergbanan och fotat i massor!!. Jag och emma har även hängt med erica och louise :D väääldigt mysigt :D de kommer en hel del bilder senare men de blir inte just nu för jag har tagit så jävla mycke bilder! även filmat så ja kanske lägger upp en film och ja lyckas få till de hahahha :D hörs senare pusspusss<3

RSS 2.0