2013-01-30

 
Har fått förfrågningar om varför ja bloggar så lite men ack så jobbigt de är, har inte tid nu när ja jobbar, de blir
långa dagar sen efter jobbet är jag stendöd ;) men här kommer några bilder från i veckan och nån annan bild kanske eller nått! hehehe. btw så är det min älskade brors födelsedag idag! hela 22 år! satan va du växer! synd att jag inte får spendera denna dag med honom :( saknar han rejält! men om några månader så får jag träffa honom å då jäklar släpper jag honom inte ;), hoppas du har de as bra på bali bror <3 love u! Hejhej!

Uppe på webben

ännu en bild med på webben och även i tidningen! 

Andra veckan

Nu har jag varit här i två veckor på LT och de går super bra! riktigt roligt vill jag säga! har varit med om en massa spännande saker! denna bild tog jag idag, som vanligt så är det krockar vid Vallaleden.... synd att dom inte kan ta och fixa en rondell någongång! ha de bra allihop! hejhej!

LT

Nu har jag snart varit hemma tre veckor, och denna vecka har spenderats på LT! och blir här i en månad! super roligt är det att få vara här så pass länge så man hinner lära sig någonting! så kolla i tidningen nu så får ni nog se en eller två bilder haha! Här är iallafall två bilder som jag tog igår! Här

RSS 2.0