analogt

Efter en sjuuuuuuuukt jävla bra dag så plockade jag fram min gamla kamera! hittade även en film till denna så nu ska jag äntligen testa om de funkar som den ska :D
Idag på skolan har Robert från LT varit hos oss och lärt oss allt man borde kunna! äntligen får vi lära oss något på foto lektionerna för första gången på 3 år! FINALY !!! är så sjukt glad över att vi hade honom idag!
klassen satt som fast klistrade i stolarna idag från 9 till 4 på eftermiddagen! en dag har aldrig gått så fort på skolan! hihi, nu ska jag sova, nya tag imorgon, då ska jag även skicka in ansökan om att få gå på folkhögskola i åland och hudiksvall :D weeeeeeeeååååååå!

Följer min fars fotspår


Wax

finns det någon bättre?

Klänning

Inte nog med att jag köpte nya klackar till balen, köpte mig även student klänningen idag också!
sjukt nöjd tjej! nu börjar jag längta till studenten! :D

Forget your boyfriend

klickade just hem ett par Forget your boyfriend skor! ÅH JA ÄR SÅ LYCKLIG!
ska ha dom på balen! de kommer bli så gryyyyyyyyymt :D happy happy happy!

Mediegala

Såhär såg jag ut igår, orkade inte ta någon idag så de fick bli en gårdagens bild!
igår var en lång och väldigt jobbig dag!
Vi började kl kvart över åtta på morgonen, och det är ju kanske inte så lätt för att det var 50 dagars dagen före så man var ju lite sliten;)
iallafall så hela gårdagen gick ut på att vi skulle träna inför "mediegalan" vi hade alltså en gala där vi visade upp allt vi gjort inom de tre åren vi gått media, så vi var väldigt trötta, men det gick bra och kvällens slut vart väldigt bra! är sjukt nöjd över hela dagen fast det kanske var jobbigt att vara på skolan från åtta till sent in på kvällen ;)
Öp var iaf där och jag och emma vart intervjuad! så artikeln hittar ni http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.4630321-medieelever-visade-sina-lardomar-pa-gala där!
det var en väldigt bra och jag är sjukt stolt över min klass!

pics

tog lite kort när jag och kajsa och nikita var upp till gb! fyfan va roligt vi hade! man får ju inte gå upp i utkikstorget men de gjorde vi ändå och då precis när vi kommit över så kommer en bil rullandes in så vi vart livrädda och försökte gömma oss hahahah! som tur var så var det bara små barn och en pappa ;), sen har ni även dagens jag! hejhej

Nu börjar det likna något


Mot Finland!

Feber och ont i halsen, men de hindrar inte mig från att festa järnet ikväll! åker till finland och studentkryssar lite ;D ha de så bra puss och kram!

JOI 2012

Riktigt jävla rolig dag/kväll i Åre igår! fyfan alltid lika roligt på JOI!
såklart så tog vi bilen dit och de gick över förväntan! riktigt bra gick de att köra dit!
där borta så kollade vi på när Frej Jönsson tog sig till finalen och även Russ Henshaw va där! fyfan man blir tokiiiig av alla snygga killar där ;D, påtal om snygga killar så träffade vi även grabbsen från Finland! jätte roligt att äntligen få träffa dom :D Puss på den dagen!

killer when the lights go out


Ny klamera! D7000

Så jävla överlycklig över min nya kamera! SINNES!!!!, äntligen ska jag få ta bra skidbilder imorgon i åre!!! :D

KÖRKOOOOOOOOOORT!

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT DEN DÄR SKITEN! NU SLÄNGER JAG BÖCKERNA OCH SÄTTER MIG I BILEN!!!!!! :D

RSS 2.0