Piss vecka.

De går inte bra nu!, fan vet inte vad som har hänt med mig men denna vecka har inte varit bra. Fan blir så förbannad på mig själv att jag fortsätter som jag alltid gjort, orkar inge mer. Vill bli au pair i new york och starta om på nytt, Funderar skarpt på de! tänk va underbart. Skaffa nytt nummer och radera facebook. åh härliga new york! Måste bort snart innan de går åt pipan! aja nu ska vi inte vara så!. Ikväll har jag suttit nere vid badhusparken med emma och nathalie! myspys!. Nu ska ja gå och lägga mig för imorgon är de jobb igen, sen blir de ångsta !

45 minuters lunch, tänk vad man kan älska en kvart.

Hejhej! sitter just nu ute på min balkong och äter en god sallad!, Fick gå på lunch en kvart tidigare idag och fyfan va en kvart kan göra ! Behövde denna lilla kvart :D, så efter jag ätit nu tänkte jag ta mig en kall dusch för de är jävligt varmt ute! men men sånt är livet de är bara bra egentligen så man blir kanske lite beige brun eller nått i sommar hahahhaha vill inte vara helt vit iaf.. men vi får ju se hur de går ;). Efter jobbet idag ska jag iallafall dra iväg på myway och hjälpa Martin lite.. Tycker ju så synd om han som måste göra allt själv ;). Hörs senare nu ska ja kila pusspussss!!!!

Jobb avklarat

Hejhej slutade jobba för en halv timma och ja är ganska utsliten..om ungefär en halv timma till så går bussen till stan, Ska på körskolan... ååh har sån ångest över att köra, Det är samma sak varje gång ja ska dit orkar inge mer nu vill vara ledig helt och hållet!.

Nu kommer bilder från borgvattnet!

Tjockis snobben! :D<3
Hahahah mamma hittade sina gamla skor! hahaha åhh
mitt fina lilla prinsess rum!
vart bjuden på en mojito ! riktigt äcklig hahahahha
Sötisarna moster och magnus! :D
Var och hälsade på min lilla morfar också!.
Och även Gammelmorfar! :D
Sen är alltid standard att åka till spökprästgården och äta våfflor ! :)
jag tror moster vart lite skrajsen av sig! haha :D
fick inget spöke på bild mer än mig själv i denna spegel...
Bu
inte lite stort träd, ni kan ju jämnföra med mormor!

hemma nu!

dsa
hemma från borgvattnet! så ikväll har jag och tjejerna hängt på solo (: de va mysigt!

Dagens!

Åh va ja älskar Dollarstore!

Efter körskolan idag så vandrade jag och emma ner till Dollarstore! åh lika kul att gå in där varje gång :D
Köpte mig lite godis och hårsnoddar :D

@myway

tjenaretjenare!. just nu chillar jag på myway med gänget! TJA

Dagens



Finns ju inget att skriva!.

Hejhej!!!!! Det är så tråkigt att blogga just nu för det händer ju ingenting, jag går till jobbet,går hem, äter, sover typ hahha. så aah kan ju berätta att ja var på stan idag. Köpte mig nya trosor och tänkte köpa nytt iphone skal men finns ju ingenting ! inte ens på internet ?!!! ååååhhh hehehhehe! . Ikväll blir det chill, ska nog äta snart sen blire väl att hälsa på martin som vanligt (;.

Har inte haft tid.

Förlåt för dålig uppdatering! men har inte haft tid för bloggen, jag jobbar ju från 8 till två på vardagarna sen vill man helst vila upp sig lite så därför skrev jag inget i torsdags! och igår var jag ut och firade Erika riktigt! , förkröket var i emmas brors lägenhet där vi härjade som alltid hahahha. Sen vid elva tiden så gick vi ner på marité ! men de är ju inte så himla roligt där så vid ett? kanske halv två vet inte vad klockan var så åkte vi hem, Jag spenderade natten i ångsta med mys Kevin :), så idag har jag varit där. Sedan efter middagen gick jag ner till badhusparket för att hålla Nattis och Emma sällskap när dom jobbade! :D. Jag och Emma skulle även jobba ikväll men vi tar ledigt... de är inte så roligt jobb jag har så men blir inte så peppen!. Nu ska ja se film och mysa hejhej :)

Dags för utgång.

Har gått fint på jobbet idag och efter de så åkte jag på stan och körde bil, ska göra samma sak imorgon också. Men nu ska ja utttt! erika fyllde nämligen år igår så idag blir de lite party för henne :)

Pust!

Dagen har varit lång på jobbet idag, det känns som en evighet när man kollar på klockan och den står på ett. Idag har jag städat men även målat och måla är ju mer min grej. Imorgon om det är fint väder blir jag lycklig för då får jag måla mer och då kanske jag inte behöver frysa ihjäl när jag är ute. Min förkylning blir inge bättre så därför har jag legat hemma ikväll och sovit men även ätit min Ben and Jerry's, mumms!

första dagen på jobbet avklarad.

Hejhej! skönt att äntligen första dagen är avklarad! fick städa idag för att det regnade men men sånt är livet, hoppas iaf att ja inte måste göra de hela sommaren som jag alltid fått hihi. Efter jobbet la jag mig i ett bad för mår inte så bra fortfarande, bajs och kiss på de!.
jobbkläderna på !
haha snygga brillor...
Oooochh en bild från badet (:

konsten att vända andra kinden till.

Mår piss idag! har typ feber och snorig som satan. Snart drar jag iallafall iväg och jobbar! tur att man har typ bara några meter till jobbet haha. hoppas dagen går fort iallafall till klockan två när jag slutar! tjao

Sånt är livet

Hejhej, chilll med martin hela dagen, inget speciellt har väl hänt. Imorgon börjar sommarjobbet och de suger men det måste ju göras så jaja de är bara att bita i de sura äpplet så jag kommer typ inte vara så glad i tre veckor men men snart har man lite lov iaf.

Mina älsklingar

Hejhej! har nyss fixat mig och väntar på att klockan ska gå fortare så man få gå ut och röjja lite :D hahah, ikväll ska ja alltså ut för de är ju SOMMARLOV NU! yääähh sköönt som fan fast dock ska man ju börja jobba men jobbar bara till två så de är lugnt (: . Tänkte även inviga mina nya älsklingar ikväll (;

Polisen grep torsk i fiskhamnen.

Hejheeeeeeeeej!, ja idag är man pajj igen. Var på marite igår är även med på vimmel bild för första gången hahha igår va jag iaf överlycklig (;, aja kort skoldag idag, trött som ja var kom jag iallafall dit, och där fick vi veta betyg/visa en valfri bild vi gjort. Efter skolan gick jag och emma ner tilll stortorget och solade ! åh vilket väder det är!!!! mjummi. Ska nog gå och lägga mig snart för ja är så trött. Btw imorgon är det sista dagen i skolan och de känns ju super bra! så på kvällen blir det mys med några i klassen sen förmodligen krogen(: höres!
Dagens!
Kevin får vara med på en bild också!

mys med mindre klassen!

Eller kan man säga klassen?jag och fyra till från klassen var hos våran lärare idag och fikade och läste upp våra självbiografi texter idag och gud så mysigt de va! De bjöds på glass och saft !!! fisatan!

shopping!

köpte mig en klocka idag (:
fick även min ghd plattång idag!!!!!!!!!! love it!
sen lite random!

Fml

Skit dagar fuck har inget att säga drar ut och luftar lungorna hahaha

hehehhehee

sitter här nu och väntar på att tiden ska gå så man kan få gå och jobba (: heheheheh, Idag har jag varit på stan med emmsy! vi gjorde inte sååå mycke men men, igååår iallafall så drog vi ihop ett gäng tjejor och drog på pause :), de flesta fikade men jag och alex tog oss en drink (: fy satan va goda drinkar dom har där! så dit måste man gå fler gånger (:
dagens (:

Sega dagar.

Hej är fortfarande seg sen i fredags då de va studenten! rolig kväll med roligt folk vare! och sen igår så åt jag och emma donken mat till frulle haha typ bästa bakis maten! och idaag har ja städat hela mitt rum sen nu har jag köpt mig en ben and jerry's så nu ska ja bara sulla och kolla på bb! :D

Grattis till alla studenter

Hejhej! hemma från stan efter flak åken! åh längtar som satan till nästa år för då är det min tur !!!!. men här kommer iaf lite bilder sen idag. nu ska jag åka till min pappa, fixa mig en aning sen blir det fest !
haha sämsta jävla flaket alltså, typ förenings folk som tror dom är rik, sprutar skumpa och är riktigt coola hahahhahahahah loool

drar på stan och kikar in studenterna!


RSS 2.0